Адвокат Анита Станчева е водач на листата на ПП ВМРО“

...
Адвокат Анита Станчева е водач на листата на ПП ВМРО“
Коментари Харесай

Анита Станчева е водач на листата на ВМРО за Търговище

Адвокат Анита Станчева е лидер на листата на Политическа партия „ Вътрешна македонска революционна организация “ за 28-МИР – Търговище. Партията се включва в изборите на 2 октомври с листа от шестима претенденти за народни представители.

„ Интересът на българските жители за нас е над всичко. Ще се борим за понижаване цената на горивата, посредством държавна интервенция в контролиране на цените, за незабавно понижаване на цената на тока, с цел да се спре възходящата инфлация, диалози с производители на хранителни артикули да понижат количеството на продукта, само че да запазят цената същата, до момента в който се стабилизира пазара. Нужни са директни, радикални и незабавни ограничения, с цел да се спре икономическата рецесия и обедняването на български народ “, сподели след регистрацията на листата в Районната изборна комисия (РИК) – Търговище Станчева. 

Анита Станчева е родом от Търговище, майка на две деца. Втори в листата е юрист Милчо Марков, също от Търговище. Трети е Александър Стойнев - специалист обществени действия от града. На последващо място е Евгени Коев от Попово -  учител, синдикалист, еколог, туристически активист, откривател на Поломието. Следват имената на Ивайло Димитров – бизнесмен от град Търговище и Емилия Колева - учител от Поморие, член на женската организация на Вътрешна македонска революционна организация. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР