Адв. Павлин Иванов е сред известните юристи по гражданско право,

...
Адв. Павлин Иванов е сред известните юристи по гражданско право,
Коментари Харесай

Премиерът назначи още един зам.-областен управител на Бургас, от квотата на ДБ

Адв. Павлин Иванов е измежду известните адвокати по гражданско право, бил е и член на РИК

Адвокат Павлин Иванов е новият зам.-областен шеф, който ще има Бургас от на следващия ден. Заповедта му за предопределение в Областната администрация е подписана през днешния ден от премиера Николай Денков, разбра Флагман.

Това е ненадейно за локалните политически среди, защото се смяташе, че с назначението на един човек от квотата на ГЕРБ – някогашният зам.-областен шеф Владимир Крумов, назначенията в Бургас ще се изчерпат.

Смяташе се, че и досегашната зам.-областна шефка от служебното държавно управление Мария Ценова може да си остане на работното място, тъй като още от времето на Национална движение „Симеон Втори" няма директна ангажираност към партия. Тя бе зам.-областен шеф в интервал 2001-2004 година – в кабинета на Симеон Сакскобургготски.

Владимир Крумов бе зам.-областен шеф от 2014 до 2021 година Той е с висше икономическо обучение, какъвто е и новият ни регионален шеф Пламен Янев.

Факт е обаче, че новото управление в ОА се нуждае от умел правист, какъвто е Павлин Иванов.

Ценова е освободена от длъжността.

Павлин Иванов произлиза от адвокатската адвокатска фирма „ Иванова и съдружничество ”, фамозна със качествата на основателката ѝ доцент доктор Радостина Иванова, която е експерт по трудово и осигурително право. Той е брат на доцент Иванова, която пък е и почетен консулт на Австрия в Бургас. Кантората дава услуги и в осигурителното, данъчното и комерсиално право. Иванов е бил и член на Районната изборна комисия от квотата на Има Такъв Народ, познава изборния развой.

С днешна дата обаче той е назначен като зам.-областен шеф от квота, която е била предопределена за Демократична България, сподели наш източник.

„ Действително господин Иванов е назначен на този пост, чакам го на следващия ден за неговия първи работен ден в екипа ми ”, сподели регионалният шеф Пламен Янев.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР