Адв. Момчил Иванов е кандидатът на Има такъв народ за

...
Адв. Момчил Иванов е кандидатът на Има такъв народ за
Коментари Харесай

Кандидатът за правосъден министър - новият Данаил Кирилов или по-зле?

Адв. Момчил Иванов е претендентът на " ИТН " за основната позиция на правосъден министър, от който се чака да е мотор на дълбоката правосъдна промяна, която партията му дава обещание. Той ще има много огромни " обувки " за запълване на фона на свършеното от служебния правосъден министър проф. Янаки Стоилов.

Неизвестният досега великотръновски юрист доби национална известност във вторник, откакто " ИТН " оповестиха и предизвестиха, че той е финален и няма да бъде ревизиран.

Единственото изказване на Момчил Иванов, до което се добраха медиите, бе негова обява във фейсбук против неназовани " соросоидни платени политици " и " майкопродавци " – изцяло в стилистиката на Движение за права и свободи, " Патриотите " и обслужващите ГЕРБ медии. След като въпросното изказване стартира да се тиражира в обществената мрежа, то бе навреме изтрито от персоналната страница на Момчил Иванов.

Той и досега не е коментирал нищо по тематиката. Но пък във фейсбук неотложно се появиха " закачки ", че на Момчил Иванов ще му забранят да написа в мрежата още преди да е станал министър, за разлика от предшественика му от кабинета " Борисов 3 " Данаил Кирилов, на който Бойко Борисов забрани да изявява във фейсбук малко преди да го освободи от държавното управление.

По време на мандата си Данаил Кирилов изрече и написа не е едно и две неща, които си бяха за неотложно " заличаване ", само че това, с което вбеси Бойко Борисов предишното лято, беше неговият безподобен коментар за сцената на плажа край сарая на Доган в Росенец, когато там с гумена лодка дебаркира съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов. Докато всички питаха кои са цивилните гардове, които безогледно изблъскаха Иванов в морето, бранейки плажа на Сарая, тогавашният правосъден министър написа във Facebook, че Христо Иванов бил " СпонджБоб Квадратни гащи ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР