Адско меле между четири ТИР-а е станало край Враца, видя

...
Адско меле между четири ТИР-а е станало край Враца, видя
Коментари Харесай

Адско меле край Враца! Четири ТИР-а се помляха на Криводолско шосе, линейки летят към спешното /снимки/

Адско меле сред четири ТИР-а е станало край Враца, видя първо BulNews.bg. Двама души са потърпевши тежко при случая.
Катастрофата е станала преди към половин час на Криводолско шосе, при разклона за село Лиляче. Поляк с ТИР, който идвал от Дунав мост 2, навлязъл в лентата за насрещно придвижване. Там той се блъснал поредно в цистерна със софийска регисрация, пловдивски и латвийски ТИР.
Първите два камиона, пометени от поляка, са изхвърчали в профил на пътя в шубраци. Най-леко е ударен последният ТИР. Всички обаче са със съществени материални вреди.
Двама от водачите са откарани с две коли за спешна помощ към незабавния център във Враца. По първична информация положението им е тежко. В момента тече акция по изваждането на лидера на пловдивския ТИР. Трета кола за спешна помощ чака в подготвеност да го откара към болничното заведение, като към момента не се знае какъв брой съществени са пострадванията му.
На местопроизшествието има също по този начин екипи на полицията и две пожарни. Пътят е напълно блокиран и придвижването се отбива още на обходния път на Враца. Цялото пътно платно е залято с чаркове от камионите и с разпръснат товар от ремаркетата им.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР