Адриана Ангелова се присъединява към екипа на Sofia Hotels Management

...
Адриана Ангелова се присъединява към екипа на Sofia Hotels Management
Коментари Харесай

Sofia Hotels Management: ново начало за събитийния мениджмънт и туризъм

Адриана Ангелова се причислява към екипа на Sofia Hotels Management през септември 2022 като шеф " Бизнес развиване " за трите хотела на НИКМИ АД.Завършва компетентност " Туризъм " в УНСС, само че обича да споделя, че е усъвършенствала лидерските си умения и управнически пълномощия в " университета " на Hilton. През годините минава през разнообразни позиции в отдел продажби на веригата " Хилтън ", до момента в който не оглави комерсиалните отдели на обектите в София и Букурещ. През 2017 поема управлението на комерсиалния отдел на една от огромните български компании за ръководство на туристически активи и управлява комерсиалните отдели на 7 обекта в цяла България.Приема предизвикването да се включи в екипа на Sofia Hotels Management като шеф " Бизнес развиване ", където поема управлението на Grand Hotel Millennium Sofia и Grand Hotel Sofia и координира процеса по откриването на новия капиталов план на НИКМИ АД - Kings` Valley Medical & Spa Hotel, който се чака да отвори до края на годината в Казанлъшки минерални бани в гр. Казанлък. Какви благоприятни условия за събитиен бизнес дават хотелите в групата на Sofia Hotels Management? Какви са новостите?
- GrandHotelSofia и GrandHotelMillenniumSofia са едни от емблематичните обекти в града. И двата хотела съумяват да предложат извънреден туристически артикул, без еквивалент в София.

Малкото украшение на компанията - GrandHotelSofia, потвърди след отпадането на ограниченията за ковид-19, че е желана локация както на българските уредници, по този начин и на интернационалните компании за събития. Със своя безподобен жанр, който все по-рядко се среща, хотелът предлага достоверна конюнктура и величествен уют на нашите посетители и сътрудници. В забързаното ни всекидневие тази класическа атмосфера подготвя за организирането на по-бутикови и персонални събития.

От друга страна, неповторимият GrandHotelMillenniumSofia, който напълно промени пейзажа на конферентния бизнес в България, предлага необятни благоприятни условия за огромни национални и интернационалните мероприятия в друг формат. Със своите 5000 м² и 14 мултифункционални зали забележителният Міllеnnіum Міlеѕtоnе Соnvеntіоn Сеntеr дава отговор на търсенето на модерния event organizer и разрешава еластичност и креативност при организацията на всяко събитие.
Реклама
Новото предизвикателство, пред което сме изправени, е откриването на Kings`ValleyMedical&SpaHotel в Казанлък, където желаеме да пренесем положителните практики и дружно с експертите на място да създадем нов артикул, който да преначертае картата на събитийния туризъм в България.
Кои са преимуществата на вашите хотели в събитийния бизнес и какво ви отличава от конкуренцията?
- И трите хотела имат своята неподражаема еднаквост, поради което съумяваме да предложим най-подходящите условия на нашите клиенти и да отговорим на техните упования и условия. Разнообразието от зали с естествена светлина, авторските менюта на нашите основни готвачи и огромните и просторни стаи и в трите обекта сигурно ни отличават от други хотели, само че главната ни отличителна характерност са хората.

Решението ни да влагаме в екипа на компанията носи прерогативи в дълготраен проект. Работим по няколко стратегии за образование на човешките запаси и се стараем да насърчаваме всеки член на екипа, да му предложим благоприятни условия за напредък в компанията и да насърчаваме неговите хрумвания и гении. Убедени сме, че това е вярната посока за развиване на бизнеса, тъй като това е бизнес, който се основава на работа на хора с хора, за хора.
Какво е съотношението на събитията във вашия хотел - онлайн, онлайн, хибридни? Какъв е трендът след отпадане на противоепидемичните ограничения?
- В момента онлайн събитията са по-скоро изключение. Събитийната промишленост се завърна с цялостна мощ и е по-скоро в естествения си ритъм, като упованията са да надвиши равнищата от преди пандемията. Дългият интервал на работа в отдалечен режим, желанието на хората да се социализират, да възстановят персоналния контакт онлайн и да оставят настрани екраните дадоха мощен подтик на събитията онлайн. Разбира се, към момента има делегати, които избират хибридни събития, само че виждаме, че тази наклонност понижава.
Реклама Какви вложения направихте в последните години, с цел да стимулирате провеждането на събития в хотела?
- И в трите обекта се стремим да влагаме в потвърдили се софтуерни решения, с които по едно и също време да усъвършенстваме работата на екипите и да улесним оптимално нашите посетители, клиенти и сътрудници. В момента работим с десетки софтуери, които ни разрешават да сме по-гъвкави и проведени и да имаме по-бърза съгласуваност сред другите звена в хотела. Така съумяваме да отговорим на високите упования на нашите посетители и да им предложим персонализирана услуга по отношение на техните потребности.
Кои са главните провокации пред вашия бизнес сега?
- След рестарта на събитийната промишленост се вижда смяна в периодите при организация на мероприятия от всевъзможен вид. Хората и фирмите привикнаха да възнамеряват всичко в по-кратки периоди, с цел да се застраховат. Този метод на работа се задържа и след прекратяването на противоепидемичните ограничения и, наподобява, ще продължи, до момента в който всичко напълно се възстановява. Гледаме на това като смяна в динамичността, към която следва да се пригодим. Скъсяването на периодите за организация води до промяна на доста от моделите на работа в хотелиерството и ръководството на фрагменти, само че одобряваме тази смяна като опция за нововъведения и опция за напредък.
Каква е вашата формула за триумф в събитийната промишленост?
- За мен ключът към триумфа се крие в софтуерa. Няма сполучлив водач без екип. Вярвам, че най-ефикасната формула за триумф е построяването на екип от експерти, стимулирани за постигането на обща цел, които имат опция за изява и личностно и кариерно развиване.
За повече информация и резервации: Email: Phone: +359 2 445 67 89
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР