Адриан Петров от Ултрас Левски бе част от днешната пресконференция,

...
Адриан Петров от Ултрас Левски бе част от днешната пресконференция,
Коментари Харесай

От Ултрас Левски: Трябва да покажем, че публиката на Левски може да израства

Адриан Петров от Ултрас Левски бе част от днешната конференция, на която беше обещано началото на акцията "ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН ". Той се надява, че почитателите ще придобият отговорността да подкрепят своя обичан клуб.

"Кампанията към този момент тече от няколко седмици, а точно със закупуването на виртуални билети по време на лагера в Турция. Феновете демонстрираха, че има готовност, която е плод на възторг. В момента имаме притежател - една от най-големите митове на клуба. Имаме изпълнителен шеф, който е експерт, треньор и спортно-технически щаб. Феновете желаеме да надградим и да качим Левски на едно друго равнище. Тази акция не е сама по себе си "Дайте, с цел да дадем ". Каналите ще бъдат най-различни. Имаме опция за тест на контролата с Пирин. 150 000 лв. е един изкупен стадион. Вярвам, че можем да го реализираме. Трябва да оказваме помощ по всички вероятни способи ".

"Имаме числа, на които да стъпим. Именно с огромния скок в продажбата на абонаментни карти. Лека-полека хората получават тази отговорност, която би трябвало да имаме към обичания клуб. Имаме опция всяка седмица да следим мачове от огромните шампионати, на които виждаме, че огромните тимове играят пред цялостни трибуни. Трябва да покажем, че публиката на Левски може да израства с всеки месец и всяка година. Помним времена, в които стадионите бяха цялостни. Целта на тази акция е хората да придобият тази просвета и след време да си приказваме, че най-слабо посетеният мач е бил пред 8000 - 10 000 почитатели ".

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР