Адриан Антонов, който помете Ани и Явор на пешеходна пътека

...
Адриан Антонов, който помете Ани и Явор на пешеходна пътека
Коментари Харесай

Обвиняемият за катастрофата на столичния бул. Сливница, при която загинаха Ани и Явор, се изправя пред съда

Адриан Антонов, който опустоши Ани и Явор на пешеходна пътека на столичния бул. " Сливница ", се изправя пред съда. Припомняме, че случаят стана на 8 май предходната година. 

Обвинението е за породена гибел по несъобразителност при ръководство на моторно транспортно средство. В момента той е с мярка " подписка " и възбрана да напуща страната. 

Софийска градска прокуратура внесе обвинителен акт в Софийски градски съд за породена гибел по несъобразителност при ръководство на моторно транспортно средство – закононарушение по член 343, алинея 3, прочие 2, алт. 2 и прочие 5, б. " б “, алт. 1, вр. алинея 1, вр. алинея 4, вр. член 342, алинея 1, прочие 3 от Наказателен кодекс. Според обвинителния акт на 08.05.2023 година, към 00:17 ч., в гр. София, при ръководство на лек автомобил по бул. " Сливница “ с посока на придвижване от ул. " Мелник “ към бул. " Константин Величков “ и в региона на кръстовището с ул. " Русе “, Адриан Антонов е нарушил разпоредбите на придвижване по пътищата, като движейки се със скорост 106 км/ч (при позволена оптималната скорост 50 км/ч), не пропуснал пресичащите по обозначена пешеходна пътека Анна-Мария М. и Явор С., и осъществил пътнотранспортно произшествие, вследствие на което по несъобразителност предизвикал гибелта на двамата пешеходци. Деянието е осъществено на пешеходна пътека и от него е настъпила гибел на повече от едно лице.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР