Адриан Андреев записа втората си последователна победа на тенис турнира

...
Адриан Андреев записа втората си последователна победа на тенис турнира
Коментари Харесай

Адриан Андреев достигна до четвъртфиналите в Маспаломас

Адриан Андреев записа втората си поредна победа на тенис шампионата от сериите " Чалънджър " в Маспаломас, Испания, откакто надигра в два сета представителя на домакините Давид Хорда Санчес.

Българинът се наложи с 6:3, 7:6(5), като по този метод записа следващи победи в главната скица на дадена конкуренция за пръв от месец септември насам.

Мачът стартира чудесно за Адриан, който в хода на първия сет сервираше на висота и не даде нито една точка за пробив на своя противник, а в това време на два пъти взе подаването на испанеца по пътя си към триумфа с 6:3.

Втората част протече надалеч по-равностойно, като само в 11-ия гейм Андреев трябваше да избавя брейкбол, само че се оправи и стигна до 6:5, а след това и Санчес завоюва подаването си, с цел да вкара сета в тайбрек. В дългия гейм третата ракета на България дръпна с 4-1 точки и макар че разреши да се стигне до 5-5 съумя да завоюва идващите две разигравания за крайното 7:6(5) в своя изгода след час и 44 минути на корта.

Успехът класира Адриан Андреев за четвъртфиналите на конкуренцията, където негов противник ще бъде поставеният под №3 австриец Филип Мисолич. Двамата не са се срещали до този миг.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР