Адреналинката Яна участва в хитовия филм на Дисни "Дъмбо", който

...
Адреналинката Яна участва в хитовия филм на Дисни "Дъмбо", който
Коментари Харесай

Адреналинката с порното чака второ дете, снима се във филм на Дисни

Адреналинката Яна взе участие в хитовия филм на Дисни "Дъмбо ", който потегля по кината от 29 март. Яна, която до неотдавна бе част от балета на "Като две капки вода ", застава паралелно до едни от най-големите имена в Холивуд.

Бившата адреналинка от "Господари на ефира " получава покана да се включи в фотосите на кино лентата около предишното си на гимнастичка. "Попаднах там поради художествената гимнастика. Бях с три съотборнички от родния ми град Бургас и една от София - Петя Точева, Жанина Трашлиева, Сребрина Желязкова и Жанина Иванова ", показа Яна.

"Имаше условия да можем да вършим шпагат и мост, както и да сме се занимавали с балет. Сцените, в които участваме са три. За тях репетирахме близо 2 седмици по през целия ден. Холивудски хореографи ни дадоха какво ще вършим. Два месеца снимахме в Англия. Както знаем от анимационното филмче "Дъмбо ", действието се развива в цирк и нашата роля беше на циркови актьори, акробати. Част от екипа беше същият, който снима и "Игра на тронове ". Изключителни експерти ", описа адреналинката пред наш кореспондент.

"Дъмбо " се обрисува като един от тоталните кинофаворити за 2019 год. освен поради носталгичната нотка, напомняща на детство и равнодушие, само че и поради грандиозната му реализация в актуален дух, дело на превъзходния режисьор Тим Бъртън. Колин Фарел персонално поздравил нашите девойки за съвършено свършената работа. "Изключително семен и доста по-секси онлайн ", споделя усещанията си за него Яна.

Запитана за какво не я виждаме в балета на "Капките " този сезон, тя ни изненада с новината, че чака второ дете. Адреналинката е в седмия месец и е спряла всички работни задължения, написа ШОУ.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР