Адреналинът на двойките в романтичното предаване Един за друг“ ще

...
Адреналинът на двойките в романтичното предаване Един за друг“ ще
Коментари Харесай

Изпитание за баланс в новия епизод на „Един за друг”

Адреналинът на двойките в сантименталното предаване „ Един за различен “ ще се повиши в новото рисково тестване за баланс. След двете самостоятелни игри тази седмица, преди всичко във краткотрайното класиране се подреждат Кристина и Артьом . С нула лв. в сметката си са Милена и Цветелин , които са първата номинирана двойка. Застрашени от отпадане са още младите Габриела и Десислав. Победителите в играта ще получат спомагателен тласък – парична премия от 4400 лева Ще съумеят ли застрашените участници да сграбчен успеха, не пропускайте тази събота от 20:00 ч. по NOVA.
 Един за различен NOVA
За да се оправят сполучливо с предизвикването за двойки тази седмица, сътрудниците би трябвало да работят в екип и да потвърдят, че могат да бъдат в естетика един с различен. Всичко това – високо над земята във висящи стъклени тунели. За да завоюват първото място и да се оправят с тестването, участниците би трябвало да подредят вярно осемте най-важни характерности за една връзка , изписани на картончета, които са ситуирани в инцидентен ред в двата тунела. Всяко рухване носи наказване от една спомагателна минута към времето, а успеха е постижима единствено за най-бързите, прозорливите и смелите.
 Един за различен NOVA
Ще съумеят ли участниците да преодолеят страха си от високо? Кои ще са двете двойки, които ще се борят за оставане във вилата на любовта, гледайте в новия епизод на най-романтичното риалити, тази събота в 20:00 ч. по NOVA.

Актуални вести може да откриете в на „ Един за различен “, и формалния на предаването.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР