Adrenalin Made in Bulgaria“ е най-новата книга на бургаския писател

...
Adrenalin Made in Bulgaria“ е най-новата книга на бургаския писател
Коментари Харесай

Писателят Гочо Гочев ще ви покачи адреналина с най-новата си книга

" Adrenalin Made in Bulgaria “ е най-новата книга на бургаския публицист Гочо Гочев. Тя излиза от щемпел в края на 2021 година, а формалната ѝ премиера пред необятната аудитория ще бъде в Културен център " Морско казино " на 15 март, вторник, от 18.00 часа в зала " Георги Баев ".

Проявата се осъществя с поддръжката на Община Бургас. Това е четвъртата книга на създателя след " Обърни лицето си “ – алманах разкази, 2014 година, " Водачът на " Трабант “ 601 – записки, 2017 година и " Напудрените делници на Адам и Ева “ – лирика, афоризми от 2018 година

Сборникът " Адреналин " съдържа 28 къси и с непредвиден край разкази. Те нямат тематична класификация и може би в това се крие част от пъстротата на изданието. Писани са в разнообразни времеви интервали от началото на 21 век до наши дни. Любопитно е, че прототипите на множеството литературни персонажи са действителни лица, наши съвременници, като единственият сплотяващ логаритъм на разказите е високият им прочувствен градус, откъдето е въодушевено и заглавието на книгата.

Редактор на книгата е Николай Кожев. Провокативната корица е дело на художника Петър Пецин, а издателството е " Бряг “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР