Адолф Хитлер наистина е загинал през 1945 г. в Берлин,

...
Адолф Хитлер наистина е загинал през 1945 г. в Берлин,
Коментари Харесай

Край на конспирациите

Адолф Хитлер в действителност е умрял през 1945 година в Берлин , сигурно от отравяне с цианид, само че и от патрон . Това сочат заключения на френски учени, изследвали фрагменти от зъбите и черепа на немския деспот , съхранявани в Москва, съобщи Агенция Франс Прес.
 

" Зъбите са достоверни, без никакво подозрение. Анализът ни потвърждава по неоспорим метод, че Хитлер е умрял през 1945 година ", съобщи за Агенция Франс Прес проф. Филип Шарлие . Заедно с още четирима откриватели той е съавтор на обява по въпроса, поместена от научното списание " Юропиън джърнъл ъв интернъл медисин ". Анализът на проби от болните зъби на Хитлер и многочислените протези демонстрира, че белите петна по тях в действителност са от зъбен камък, а няма и следи от месни нишки (фюрерът е бил вегетарианец).
 
 Guliver/Getty Images

След тези констатации, огласени през март в документален филм на телевизия " Франс 2 ", " няма към този момент място за каквито и да било тайни теории за " оцеляването " на Хитлер . Той нито е избягал с подводница в Аржентина, нито се намира в потайна база в Антарктида или на противоположната страна на Луната ", иронизира проф. Шарлие.
 
През март и юли 2017 година съветската Федерална работа за сигурност и Държавният списък на страната са разрешили на изследователския екип да проучва останките на диктатора за пръв път от 1946 година насам.-->

 Guliver/Getty Images

Френските учени са разкрили на отломка, показана за част от черепа на Хитлер , отвор отляво, наподобяващ дупка от патрон . Не им е било позволено обаче да вземат проби от този откъс. Неговата форма и конструкция обаче са били " изцяло сравними " с рентгеновите фотоси на черепа на Хитлер, направени година преди гибелта му, твърди професорът.

Новото проучване удостоверява общоприетата версия за гибелта на Хитлер , съгласно която се е самоубил на 30 април 1945 година в бункера си в Берлин дружно със своята другарка Ева Браун , само че то прибавя и нови данни, уточни ученият. " Не се знаеше сигурно дали се е самоубил, употребявайки ампула с цианид, или с патрон в главата. Изглежда и двете ", изясни той.
 
 Guliver/Getty Images

По непокътнатите зъбни фрагменти не са открити следи от барут , което изключва изстрел в устата - по-вероятно може би е стреляно във врата или в слепоочието. Същевременно синкави петънца по зъбните протези " наподобява " са разследване от химична реакция сред цианида и металната част от тези структури, счита откривателят.



Като специалист по правосъдна антропология доктор Шарлие откри преди време по-специално достоверността на сърцето на Ричард Лъвското сърце и на останките, приписвани на Св. Луи . Оспорва се обаче заключението му, удостоверило, че е достоверна и мумифицираната глава на френския крал Анри Четвърти.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР