Адолф Хитлер наистина е загинал през 1945 г. в Берлин.

...
Адолф Хитлер наистина е загинал през 1945 г. в Берлин.
Коментари Харесай

Любителите на конспирации плачат! Ето истината за смъртта на Хитлер

Адолф Хитлер в действителност е умрял през 1945 година в Берлин. Смъртта му е породена от отравяне с цианид, а също и от патрон. Това сочат заключения на френски учени, изследвали фрагменти от зъбите и черепа на немския деспот, които се пазят в Москва, оповестява Агенция Франс Прес.

„ Зъбите са достоверни, без никакво подозрение. Анализът ни потвърждава по неоспорим метод, че Хитлер е умрял през 1945 година “, изясни професор Филип Шарлие. Заедно с четирима други откриватели той е създател на публикация в “European journal of internal medicine”.

Анализът на проби от болните зъби на Хитлер и многочислените протези демонстрира, че белите петна по тях в действителност са от зъбен камък, а няма и следи от месни нишки. Известно е, че Хитлер е бил вегетарианец.

След тези констатации, „ няма към този момент място за каквито и да било тайни теории за „ оцеляването “ на Хитлер. Той нито е избягал с подводница в Аржентина, нито се намира в потайна база в Антарктида или на противоположната страна на Луната “, изяснява Филип Шарлие.

През март и юли 2017 година съветската Федерална работа за сигурност и Държавният списък на страната са разрешили съгласно него на изследователския екип да проучва останките на диктатора за пръв път от 1946 година насам.

Новото проучване удостоверява общоприетата версия за гибелта на Хитлер, съгласно която се е самоубил на 30 април 1945 година в бункера си в Берлин дружно със своята другарка Ева Браун, само че то прибавя и нови данни, уточни ученият.

„ Не се знаеше сигурно дали се е самоубил, употребявайки ампула с цианид, или с патрон в главата. Изглежда и двете “, изясни той.

По непокътнатите зъбни фрагменти не са открити следи от барут, което изключва изстрел в устата - по-вероятно може би е стреляно във врата или в слепоочието. Същевременно синкави петънца по зъбните протези демонстрират съществуване на химична реакция сред цианида и металната част от тези структури.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР