Администрацията по храните и лекарствата на САЩ одобри еднодозовата като

...
Администрацията по храните и лекарствата на САЩ одобри еднодозовата като
Коментари Харесай

САЩ признаха ваксината на Johnson & Johnson за безопасна и ефективна

Администрацията по храните и медикаментите на Съединени американски щати утвърди еднодозовата като безвредна и ефикасна, заяви " Ню Йорк пост ".
Служителите на FDA потвърдиха констатацията за J&J, че имунизацията е 66% ефикасна за попречване на умерени и тежки случаи на.
 Първи производител на ваксини против ковид заприказва за годишна имунизация Първи производител на ваксини против ковид заприказва за годишна имунизация
Наличните данни сочат, че в светлината на бързо появяващите се разновидности на новия ковид може да се наложи годишна имунизация. Тов...
Макар и да не е толкоз мощна като имунизациите с две дози на Pfizer и Moderna, тази степен на резултатност въпреки всичко може да направи имунизацията на J&J потребно оръжие в борбата против пандемията.
Клиничното изпитване на J&J, основано в Ню Джърси, измежду близо 44 000 души, също не основава обилни опасения за сигурността, които биха попречили на FDA да даде позволение за незабавна приложимост на имунизацията, оповестиха чиновници на организацията.
FDA разгласява своя разбор на имунизацията преди срещата в петък на Консултативния комитет по имунизациите и обвързваните с него биологични артикули, на която експертна група ще предложи дали да се употребява имунизацията на J&J за незабавна приложимост.
FDA даде незабавни утвърждения на имунизациите на Moderna и Pfizer през декември след позитивни рекомендации от консултативния панел.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР