Администрацията на президента на САЩ Джо Байдън подготви пакет от

...
Администрацията на президента на САЩ Джо Байдън подготви пакет от
Коментари Харесай

Американски медии: САЩ не бързат с изпращането на военна помощ за Украйна

Администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън приготви пакет от $200 милиона военна помощ за Украйна, само че спря доставката му, макар многочислените апели от Киев. Това заяви телевизионният канал NBC, базирайки се на свои източници и бе представен от други медии.

Според медията Вашингтон желае да отсрочи изпращането на помощ, с цел да се опита посредством дипломация да понижи напрежението към Украйна. Според един от източниците документът за одобрение на пакета за военна помощ " стои на масата на президента от три-четири седмици ".
Байдън се загрижи за демокрацията по света, приказва с Радев за Украйна
Демокрацията е изправена пред " трайни и тревожни провокации " в международен мащаб, съобщи президентът на Съединени американски щати Джо Байдън в четвъртък н...

В същото време при положение на ескалация на напрежението американските управляващи обмислят доста увеличение на военната поддръжка за Украйна. Както отбелязва телевизионният канал, съставът на пакета за помощ към момента е неразбираем, само че Киев прикани американските управляващи да им изпратят противоракетни и противотанкови ракети, системи за електронно угнетяване, радари, муниции и медицински консумативи.

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР