Администрацията на президента на САЩ Джо Байдън е призовала украинските

...
Администрацията на президента на САЩ Джо Байдън е призовала украинските
Коментари Харесай

САЩ предупреждават Украйна да си трае за Северен поток 2

Администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън е призовала украинските управляващи да се въздържат от изложение на позицията си по време на договарянията сред Вашингтон и Берлин във връзка газопровода " Северен поток 2 ", заяви Politico, базирайки се на източници.

Според изданието американски публични лица са предизвестили Киев, че обществената рецензия на може да навреди на връзките сред Съединени американски щати и Украйна. Също по този начин представители на Белия дом са призовали украинските управляващи да не разискват евентуалните проекти на Берлин и Вашингтон с Конгреса на Съединени американски щати, написа вестникът.

Високопоставен източник от администрацията на Байдън е оспорил тази информация, като е отбелязал, че в действителност обстановката била по-сложна, само че е отказал да показа детайлности от диалозите сред американски публични лица с техните украински сътрудници.
 Меркел-Байдън: Очаквано решение по „ Северен поток-2 “ през август Меркел-Байдън: Очаквано решение по „ Северен поток-2 “ през август
Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън и немският канцлер Ангела Меркел няма да вършат взаимни изказвания по плана " Северен поток-2 " и глух...

Вчера медиите оповестиха, че е реализирана договореност сред Съединени американски щати и Германия за плана за газопровод. Според WallStreet Journal това може да бъде оповестено публично по-късно през днешния ден.

" Северен поток 2 " планува построяването на две тръби с общ потенциал 55 милиарда куб. метра газ годишно от съветското крайбрежие през Балтийско море до Германия. Съединени американски щати интензивно се опълчват, като стартират своя полутечен природен газ в страните от Европейски Съюз.

Русия неведнъж прикани да се приключи споменаването на Северен поток 2 в подтекста на всяка политизация, защото това е търговски план, преференциален както за Русия, по този начин и за Европейски Съюз.

Операторът на тръбопроводи Nord Stream 2 съобщи, че чака да приключи работата по полагане на тръбите до края на идващия месец.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР