Администрацията на новия президент на САЩ Джо Байдън ще се

...
Администрацията на новия президент на САЩ Джо Байдън ще се
Коментари Харесай

Байдън ще се стреми към ограничаване на ракетната програма на Иран

Администрацията на новия президент на Съединени американски щати Джо Байдън ще се стреми към налагане на ограничавания на ракетната стратегия на Иран. Това ще се случи след връщането на Вашингтон към, съобщи пред Си Ен Ен Джейк Съливан, който се чака да бъде назначен за консултант на Байдън по националната сигурност.
Според него, новата администрация ще се върне към Съвместния изчерпателен проект за деяние по иранската нуклеарна стратегия, при изискване, че Техеран съблюдава напълно изискванията по договорката.
 Байдън с вяра, че ще се сработи със 117-ия Конгрес в битката против пандемията Байдън с вяра, че ще се сработи със 117-ия Конгрес в битката против пандемията
Новоизбраният президент на Съединени американски щати Джо Байдън изрази вярата си да работи със 117-ия конгрес в битката против последствията от новата пандем...
По време на предизборната си акция и след оповестяването на резултатите означи няколко пъти, че преглежда такава опция.
Това е едвам основата на бъдещи договаряния, в границите на които Съединени американски щати могат да реализират ограничавания в региона на иранските военни разработки, акцентира Съливан. Вашингтон счита да се опита да реализира задачите си по дипломатически път, сподели той.
Президентът на Иран Хасан Рухани съобщи през декември предходната година, че договаряния по ракетната стратегия на Техеран са „ безусловно невъзможни ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР