Администрацията на Джо Байдън е информирала украинския президент Владимир Зеленски

...
Администрацията на Джо Байдън е информирала украинския президент Владимир Зеленски
Коментари Харесай

Нюзуик: Русия напада Украйна до 48 часа

Администрацията на Джо Байдън е уведомила украинския президент Владимир Зеленски за разследващи сведения, съгласно които Русия се готви да извърши пълномащабно навлизане в прилежащата страна в границите на идващите 48 часа, съобщи " Нюзуик ", базирайки се на чиновници на американското разузнаване.

„ Президентът на Украйна е предизвестен, че Русия доста евентуално ще стартира навлизане в границите на 48 часа съгласно американски разследващи данни “, е споделил пред изданието американски чиновник с директна информация по въпроса.

„ Освен това “, е добавил американският чиновник, „ отчетите от наблюдаващи на самолети демонстрират, че Русия е нарушила украинското въздушно пространство по-рано през днешния ден, с полети на евентуално разследващи самолети за къс интервал от време над Украйна “.

Източник, непосредствен до държавното управление на Зеленски, също е удостоверил пред " Нюзуик ", че е получено такова предизвестие, само че е отбелязал, че за трети път за месец Киев получава предизвестие да се приготви за идно широкомащабно нахлуване, заповядано от съветския президент Владимир Путин.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР