Администрацията на Асеновград ще внесе предложение в Общинския съвет на

...
Администрацията на Асеновград ще внесе предложение в Общинския съвет на
Коментари Харесай

Предложение: Да бъде подпомогнато финансово семейството на майор Терзиев

Администрацията на Асеновград ще внесе предложение в Общинския съвет на града да бъде подкрепено финансово фамилията на майор Валентин Терзиев, трагично умрял по време на осъществяване на служебния си дълг . Сумата ще бъде избрана и решена от локалния парламент. Заседанието ще се организира тази сряда, 16-ти юни.
Това разгласи през днешния ден пред медии кметът на Асеновград лекар Христо Грудев. „ Изказвам най-искрените си съболезнования на фамилията на майор Валентин Терзиев, от свое име и от името на жителите на община Асеновград. Той е роден и израснал в нашия град. Основното и междинното си обучение е приключил тук. Постъпил е във военно учебно заведение, бил е и офицер от Българската войска в състава на Военновъздушните сили. е пазел свободно небето над България , взел участие в подготовката на по-младите летци. Създал е семейство в Асеновград “, показа Грудев.
 Пилотът на авариралия МиГ-29 е умрял Пилотът на авариралия МиГ-29 е умрял
Пилотът на авариралия боен изтребител МиГ-29 майор Валентин Терзиев е умрял. Това заяви пред bTV министърът на защитата Геор...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР