Администрацията на американския президент възнамерява да отмени санкциите срещу ,

...
Администрацията на американския президент възнамерява да отмени санкциите срещу ,
Коментари Харесай

САЩ не искат да се карат с Германия заради „Северен поток 2”

Администрацията на американския президент има намерение да анулира глобите против, който управлява построяването на съветския газопровод " Северен поток 2 " до Германия, както и неговия изпълнителен шеф, оповестява Axios, базирайки се на двама източници, осведомени с решението и представен от РИА Новости.
Както отбелязва вестникът, това решение демонстрира, че администрацията на Байдън не желае да заплашва връзките с Германия поради газопровода, и акцентира компликациите, с които Байдън се сблъсква при договарянето на непоколебим метод към Русия.
 Северен поток 2 още веднъж е изправен пред пречка - поради правосъдна тъжба " Северен поток 2 " още веднъж е изправен пред пречка - поради правосъдна тъжба
Германската екологична организация Deutsche Umwelthilfe (DUH) има намерение да апелира решението на Федералната работа за мореплаване и...
Държавният департамент на Съединени американски щати скоро ще изпрати на Конгреса лист с организации, участващи в построяването на „ Северен поток 2 ”,. Източници, осведомени с подготовката на отчета, споделиха пред Axios, че Държавният департамент възнамерява да призове за налагане на наказания против няколко съветски кораба.
Агенцията също по този начин признава, че Nord Stream 2 AG и нейният началник Матиас Варниг, някогашен чиновник на разузнаването от Източна Германия, непосредствен до съветския президент Владимир Путин, вземат участие в действия, които допускат налагане на наказания, само че Държавният департамент ще се откаже от тях, управителен от национални ползи на Съединени американски щати.
Ходът на администрацията на Байдън, продължава Аxios, основава странна обстановка, при която Съединени американски щати ще наложат наказания на корабите, участващи в плана, само че ще анулират наказания против компанията, която в действителност дава отговор за плана.
Източници на изданието споделят, че единственият метод да се спре планът, който е приключен на 95%, е да се наложат наказания против крайните консуматори на газ в Германия, само че администрацията на Байдън не желае да прекъсне връзките с Германия поради „ Северен поток 2 ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР