Администрацията на американския президент Доналд Тръмп разглежда списък на кандидати,

...
Администрацията на американския президент Доналд Тръмп разглежда списък на кандидати,
Коментари Харесай

Белият дом обмисля да смени здравния министър Алекс Азар

Администрацията на американския президент Доналд Тръмп преглежда лист на претенденти, които да заменят здравния министър Алекс Азар.

За това заяви „ Политико “, като се базира на четири източника, осведомени със обстановката.

Според изданието кандидатурата на координатора на Белия дом за битка с ковид Дебора Бъркс, ръководителят на програмата „ Медикейд “ Сеем Верм и първият заместник-ръководител на Министерството на здравеопазването Ерик Харган се обмислят за поста министър.
Ново изследване: Коронавирусът не е влезнал в Съединени американски щати от Китай, а от Европа От през днешния ден три американски щата разхлабват наложените поради пандемията ограничения
Миналата седмица „ Уол Стрийт Джърнъл “ разгласява публикация за многочислените хипотетични неточности на Азар, който до март уверяваше президента Доналд Тръмп, че обстановката с ковид е под надзор. Други медии обаче пишат, че Азар още през януари е предизвестил президента за нуждата да се приготви за зараза, само че той не го е послушал.

Белият дом съобщи координацията на битката с ковид от Министерството на здравеопазването на Федералната организация за изключителни обстановки (FEMA).
Спад на смъртните случаи от COVID-19 в Съединени американски щати, три щата отхлабват ограниченията За първи път от три седмици насам умрелите от ковид за последните 24 часа са под 1300
Освен това Хазард беше забъркан в скандал с уволнението на специалиста по ваксини Рик Брайт, който даде обещание да подаде тъжба против управлението на здравното министерство.

Съединени американски щати е преди всичко в света по брой инфектирани с COVID-19. Случаите там са над 960 хиляди, а умрелите са близо 55 хиляди души.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 1 247 0 55 197 Света 2 921 439 2 035 203 289 836 978 Заразени* Нови Починали България 1 247 0 55 Света 2 921 439 2 035 203 289
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР