Администрациите на множество руски градове, включително Нижни Новгород, Уфа, Перм,

...
Администрациите на множество руски градове, включително Нижни Новгород, Уфа, Перм,
Коментари Харесай

Отмениха фойерверките в някои руски градове заради обстрела на Белгород

Администрациите на голям брой съветски градове, в това число Нижни Новгород, Уфа, Перм, Оренбург, Пенза, Магадан и Благовещенск, анулираха плануваните фойерверки по отношение на обстрела на Белгород, оповестява " Интерфакс ".

В Санкт Петербург също беше анулирана празничната заря, въпреки че останалата част от развлекателната стратегия ще се организира, както е планувано.

Отменянето на фойерверките е реакция на, при която починаха минимум 24 души . Въпреки това, в Русия не е разгласен формален печал за жертвите .

Тази стъпка следва ден откакто Русия извърши, в това число Киев, Днепър, Запорожие и Одеса, при която, съгласно локалните управляващи, починаха над 40 души . В резултат на това, на 1 януари в тези украински градове беше разгласен печал .

В Самара , съгласно Интерфакс, е въведен противопожарен режим от 25 декември до 21 януари. В града е неразрешено потреблението на фойерверки, петарди и други пиротехнически средства отвън особено избраните за задачата места, въпреки на уеб страницата на кметството да има информация единствено за разпоредбите за противопожарна сигурност в семейството, без споменаване на фойерверките.

В Казан фойерверките бяха позволени, само че единствено на избрани места, и в града ще се проведат празнични събития. В Саранск, съгласно Интерфакс, кметството е възнамерявало новогодишен фойерверк и не го е отменило.

Освен градските управляващи, възбраната за фойерверки беше наложена и от администрациите на няколко федерални субекти, в това число Удмуртия, Башкирия, Саратовска и Кировска области.
 В новогодишното си послание Путин не загатна нито
В новогодишното си послание Путин не загатна нито " война ", нито " специфична интервенция "

Той приказва за " историческият стадий, през който минава Русия "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР