Администраторите на Фейсбук са блокирали съдържание, разпространявало лъжи за предстоящата

...
Администраторите на Фейсбук са блокирали съдържание, разпространявало лъжи за предстоящата
Коментари Харесай

Фейсбук блокира съдържание с лъжи за ваксинацията в Израел срещу Covid-19

Администраторите на " Facebook " са блокирали наличие, разпространявало неистини за идната имунизация в Израел против, заяви през днешния ден израелското министерство на правораздаването, представено от Ройтерс, съобщи БНР.
По гледище на ведомството от обществената мрежа са били отстранени в края на седмицата четири групи, разпространявали текстове, фотоси и видеа, целящи съзнателно да заблудят хората за имунизациите против ковид, се показва в известието на министерството.
 Акция „ ковид-дисидент “ в Лондон Акция „ ковид-дисидент “ в Лондон
Полицията в Лондон арестува 29 души по време на следващата протестна акция на „ ковид-дисидентите “, се споделя в известие на С...
Говорителка на " Facebook " удостовери, че четири групи, ползващи иврит, са били отстранени поради " разпространение на дезинформация за имунизациите ".
Вчера министър председателят стана първият човек, ваксинирал се в Израел. Социологическите изследвания сочат, че две трети от израелците ще последват образеца му.
Властите споделят, че разполагат с задоволителен брой дози, с цел да имунизират до края на годината най-уязвимите 20 на 100 от популацията. Предвижда се при започване на идната година акцията да е обхванала множеството възрастни израелци.
Досега в 9-милионния Израел са били регистрирани 373 368 случая с ковид, а 3074 души от инфектираните са умряли от затрудненията, провокирани от патогена.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР