Администратори в гимназия в Минеаполис отмениха часовете в петък след

...
Администратори в гимназия в Минеаполис отмениха часовете в петък след
Коментари Харесай

Гимназията в Минеаполис отмени часовете, след като се твърди, че предизвикана от раса свада привлече родители, арестуваха 2-ма възрастни

Администратори в гимназия в Минеаполис анулираха часовете в петък след двойка хипотетични „ подхранвани от раса “ борби в четвъртък сред афроамериканец и Сомалийски възпитаници, които привлякоха родители и доведоха до арестите на двама възрастни.

CrimeWatchMinneapolis заяви, че в началото е избухнал пердах сред групи афро-американски и сомалийски възпитаници в гимназията St. Louis Park.

Училището сподели в изказване, че първият случай, който се е случил през последната част от образователния ден, е бил преустановен от учители и чиновници.

„ За страдание, обстановката ескалира в допълнение в края на образователния ден, когато възрастни (не чиновници на SLP), които са знаели за по-ранната свада, се включиха в друга физическа свада с някои от учениците “, се споделя в изказването.

Crimewatch сподели, че в сбиването са взели участие някои родители.

Abreeha Annalisa Smith, 22, и Latoys Renail Milon, 41, бяха задържани, само че по-късно освободени, без да бъдат упрекнати, заяви Daily Mail в с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР