Административният съд в Бургас не даде ход на делото за

...
Административният съд в Бургас не даде ход на делото за
Коментари Харесай

Административният съд в Бургас отложи делото за строежа на Алепу

Административният съд в Бургас не даде ход на делото за разрешителното за градеж на подпорната стена в предпазената околност до някогашния " Шофьорски плаж ". Причината - една от компаниите вложител не е била призована в период за днешното съвещание и не съумяла да изпрати собствен представител. От прокуратурата пък обясниха, че липсва наложителната еко оценка за въздействието върху околната среда за създаване на хотел и смятат разрешителното за градеж за незначително, защото такова е било издадено за подпорна стена, осведоми Българска национална телевизия. 

" Съдът не даде ход на делото, защото една от страните - " Алепу вилидж " не е постоянно призована, не е изминал 7-дневният период, който е наложителният от страна на закона, с цел да бъде обещано ход на делото. На второ място са показали болничен, че не могат да се явят на днешното правосъдно съвещание, заради което съдът отсрочи делото за друга дата - на 21 септември ", съобщи прокурорът по делото Христо Колев.

" Ние считаме, че въпросът изобщо не е комплициран, само че това е работа на съда да реши всички причини на страните. В тази връзка мисля, че делата би трябвало да се гледат в правосъдната зала. Ние имаме вяра в съда и мислим, че ще реши законосъобразно ", разяснява юристът на една от компаниите вложител - Димитър Данаилов. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР