Административният съд - София град се е произнесъл по тяхна

...
Административният съд - София град се е произнесъл по тяхна
Коментари Харесай

Министърът на икономиката: Спечелихме на първа инстанция делото с мобилните оператори

Административният съд - София град се е произнесъл по тяхна тъжба против заповедта на Министерството на стопанската система и промишлеността, издадена в края на предходната година, с която се не разрешава повишението на цените, а желанията им за това са нелоялна комерсиална процедура, добави министърът.

Нинова сподели, че претекстовете на жалбоподателя - " Теленор България ", са били, че индексирането на цените по договорите с потребителите не съставлява изключително значим публичен интерес. Бихме желали да им кажем, че сега повишението на цените и натискът върху живота на хората е въпрос от най-голям публичен интерес за нас и съдът е признал тези наши претекстове, произнесъл се е по този въпрос със следното определение: " Оставя без почитание жалбата на " Теленор България " за анулация напълно на предварителното осъществяване на заповедта на Министерството на стопанската система и промишлеността ", съобщи Нинова.

Тя добави, че това определение може да бъде обжалвано с частна тъжба пред Върховния административен съд в 7-дневен период.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР