Административният съд обяви за нищожно разрешението на главния архитект на

...
Административният съд обяви за нищожно разрешението на главния архитект на
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 14 ноември

Административният съд разгласи за незначително разрешението на основния проектант на Община Варна от януари 2022 за слагане на 10 преместваеми обекта на поляната пред „ Хоризонт “, оповестяват от правосъдната инстанция.

Преливащи кошчета с отпадък край Алеята на спорта в Морската градина, в региона на станцията на Национален институт по метеорология и хидрология, към този момент от дни стоят непочистени, видя кореспондент на Moreto.net.

Част от насъбраните боклуци са разпръснати към съдовете за боклук. Така се разнасят още по-лесно в близост от вятър, кучета или гларуси.

Сградата, в която се обитаваше Генералното консулство на Руската Федерация във Варна на ул. „ Македония “ 53, да стане градска библиотека. Това оферират депутатите Стела Николова и Ивайло Митковски, научи Moreto.net.

" Тази година още веднъж се постарахме да ви предложим картички и календари с атрактивен дизайн, както и коледни оферти за дарове. В акцията тази година се включиха още веднъж наши другари - художници и актьори и младежи, които предоставиха свои авторски произведения особено за Карин дом ", споделят от общественото дружество.

До 2090 година се чака популацията във Варненска област да стане 409 829 души. Това сочи реалистичната прогноза на Националния статистически институт, научи Moreto.net.

С " добре пристигнал " остарелият кмет на " Одесос " Георги Недев посрещна наследника си Цветнен Цветков и му съобщи ключа за региона.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР