Административният ръководител на Апелативна специализирана прокуратура Ивайло Ангелов е изпратил

...
Административният ръководител на Апелативна специализирана прокуратура Ивайло Ангелов е изпратил
Коментари Харесай

И Апелативната спецпрокуратура иска да участва в обсъждането на съдебните закони |

Административният началник на Апелативна профилирана прокуратура Ивайло Ангелов е изпратил намерено писмо до министъра на правораздаването и до Комисията по конституционни и правни въпроси в 47-ото Народно заседание, с което изявява предпочитание и подготвеност за присъединяване в работни групи за разискване на законодателни промени.

Ден по-рано и шефът на спецпрокуратурата изпрати сходно писмо с обяснението, че Специализираната прокуратурата ще даде гледната точна на практикуващите адвокати в региона на наказателното право и развой и ще способства за изработването на качествено законодателство в тази област. 

Различните прокуратури се активизираха след изявлението на ръководителя на държавното обвиняване, който заявява предпочитание да взе участие интензивно в правосъдната промяна. Според него обаче " в никакъв случай задачата не е била успеваемост на правосъдната система, а някаква политическа цел ".

Последва реакция от в България, които оповестиха, че " със своите професионални познания и експертен капацитет могат да допринесат извънредно доста за усъвършенстването на законодателството, за възстановяване действието освен на правосъдната система в частност, само че и на цялостната битка с престъпността в нашата страна ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР