Административният директор на Етър Страцимир Тинчев се похвали, че във

...
Административният директор на Етър Страцимир Тинчев се похвали, че във
Коментари Харесай

В Етър доволни: Интересът към мача с Лудогорец е голям

Административният шеф на Етър Страцимир Тинчев се похвали, че във Велико Търново има огромен интерес към идния домашен мач с Лудогорец.

" Първо желая да благодаря на почитателите, които ни подкрепяха на мачовете с ЦСКА и Левски, и приканвам освен агитката, само че и цялата великотърновска общност да бъде на мача в неделя. Това ще е от изгода на тима, за момчетата е значимо да видят тази поддръжка. И то поддръжка, когато е нужна – в моментите, в които те се нуждаят. Оттук нататък за нас стартират сериозните мачове. Без последователите си не можем, тъй като футболът не е за нас, той е за почитателите.

Предварителният интерес съм мача е значителен съгласно предварителната продажба на билетите. Бяхме решили да отворим касите в деня на мача от 16 ч., само че заради огромния интерес и да няма скупчвания, взехме решение да отворим касите за билети още от 14:30 ч. Призовавам хората да си реалокират колите от паркинга още от сутринта в неделя, тъй като се чакат много посетители, чака се и аудитория от Разград. Срещу ЦСКА и Левски показахме, че добре организираме такива мачове пред цялостни трибуни, уповавам се против Лодогорец, който е най-организирания тим в България, също да покажем, че можем да се оправим. Това зависи от всички нас в града. Интересът към мача е огромен ", сподели Тинчев.

фотография: etarvt.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР