Административна сграда е била ударена в Днепър, каза началникът на

...
Административна сграда е била ударена в Днепър, каза началникът на
Коментари Харесай

Вълна от атаки в Украйна: Къде са ударили дроновете Шахед? frognews.bg

Административна постройка е била ударена в Днепър, сподели началникът на регионалната военна администрация Сергей Лисак.

В Кировоградска област е изумено петролно хранилище. Ударът е станал в регионалния център - град Кропивницки. Според началника районното военно ръководство Андрей Райкович петролното хранилище е било атакувано от три безпилотни самолета-камикадзе. Не се оповестява за жертви. 

В Краснодарския край покрай Таман се е запалил контейнер с петролни артикули, управляващите не посочват повода за пожара. Площта на огъня е обхванала 1,2 хиляди квадратни метра съгласно информация на съветската държавна медия ТАСС. Няма починали и ранени, както и опасност за обитаемото място.

В Брянска област оповестяват за детонация на железопътна линия. Това е втората такава в границите на последните два дни. Има информация и за дерайлирал товарен трен. Руските канали Telegram оповестяват още, че дронове са атакували летище в село Сеща в региона. Все още няма публични известия за това. Руски източници настояват, че два от петте дрона са пробили до летището и са се взривили на територията му, като вследствие на това е бил повреден  аероплан Ан-124. 

В Запорожие, съгласно локалните управляващи, е разрушена частна къща, а още 40 са развалени. Дали това е обвързвано с нощното нахлуване на дроновете Шахед, не се прецизира. 

Руската страна към момента не е коментирала известията за нова серия от удари против Украйна.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР