Административеният съд в София ще заседава по искането на Мая

...
Административеният съд в София ще заседава по искането на Мая
Коментари Харесай

Съдът ще заседава по искането на Мая Манолова за касиране на местния вот в София

Административеният съд в София ще заседава по настояването на Мая Манолова за анулиране на локалните избори в столицата. Днес се чакат резултатите от съдебно-техническа експертиза и ще бъдат разпитвани очевидци, оповестява Българска национална телевизия.

Манолова твърди, че на втория тур на локалните избори са позволени поредност от нарушавания, които могат да извърнат разликата сред нея и спечелилата Йорданка Фандъкова. Екипът на Манолова изиска ръчно преброяване на бюлетините, само че то беше отхвърлено от съдийския състав.

Решението им обаче не изключва преброяване в обособените секции според от заключенията на движимостите лица и очевидците, които ще бъдат разпитани през днешния ден. Според изгубилата вота Мая Манолова са налице фрапантни нарушавания.

Председателят на Общинската изборна комисия Полина Витанова твърди, че позволените неточности в протоколите са аритметични и няма по какъв начин да трансформират резултата от вота.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР