„Административен проблем по-скоро няма. От проверките, които колегите извършиха в

...
„Административен проблем по-скоро няма. От проверките, които колегите извършиха в
Коментари Харесай

Везиева за ДКК: Добре пресметнат във времето скандал, който да върне стария модел на управление

„ Административен проблем по-скоро няма. От инспекциите, които сътрудниците направиха в интервала сред вторник и петък, всичко това, което се изнесе в медиите, се оказа не толкоз добре подплатено с фактология “, изясни Везиева.

По думите й Ваня Караганева е била назначена законно на поста си. Не е истина и че е подписан рамков контракт за милиони левове. Според Везиева казусът е, че някой не желае до промени остарелия модел на ръководство. Тя акцентира, че когато е станала министър на стопанската система, е била подготвена на разговор и съдействие с шефовете на компанията.

„ Това, което видях през последната седмица обаче ми демонстрира, че сякаш съм била доста мека в решенията си, тъй като в този момент нямаше да сме очевидци на този скандал и то в миг, в който се сформира ново държавно управление. Този скандал е съгласно мен добре обмислен във времето по кое време да избухне “, счита тя.

Везиева възприема абсурда като мотив да се върне остарелият модел на ръководство, да се оплюват едно или друго комерсиално сдружение и да се покрият раздадени милиони левове. Не се ангажира с мнение дали абсурдът е персонално ориентиран към Кирил Петков, който е назначил Ваня Караганева в ДКК.

„ Смятам, че когато потегля да се прави една промяна, първата реакция е в администрацията и те са тези, които не желаят да трансформират метода си а работа. Всяка една промяна среща опозиция “, изясни Даниела Везиева.

По думите й не е обикновено административни чиновници намерено да работят по министерствата си. Министърът на стопанската система съобщи, че всички решения в ДКК са взимани от целия ръб на шефовете, в това число и те са назначили Ваня Караганева.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР