Adella Clinic официално отвори врати. Частната клиника е разположена в

...
Adella Clinic официално отвори врати. Частната клиника е разположена в
Коментари Харесай

Мис България Вероника Стефанова откри медицински център

Adella Clinic публично отвори порти. Частната клиника е ситуирана в новопостроена постройка, в кв. „ Изток “. Модерен, новаторски, със актуален дизайнерски интериор, медицинският център съумя да впечатли гостите на откриването с комфорта и издържания си жанр.

По време на елегантния коктейл, всички разгледаха кабинетите, залите, стаите и се срещнаха персонално с лекарските екипи. Стилната гала мина под мелодичните звуци на типичен принадлежности. Гостите получиха подарък – сладко прелъщение от „ Adella Cake O'clock “, които се показаха брилянтно с невероятните си десерти. Символичното прерязване на лентата, с хирургическа акуратност, направиха: Д-р Петра Семерджиева, Д-р Александър Калчев, Валентин Пенчев, Д-р Венцислав Тимушев и Д-р Йордан Йорданов. Събитието почетоха обществени персони, предприемачи от всички сфери на бизнеса, лекари, доценти, професори, спортисти, актьори и другари, водени от концепцията за същинска грижа за здравето на международно равнище. Сред гостите бе видяна и Мис България 2017 Вероника Стефанова.

Екипът на Adella Clinic публично и отговорно разгласи, че твърдо застава зад благотворителността и още преди формалното разкриване на клиниката, са стартирали първата си самодейност, взаимно със списание „ 9 месеца “ – дарявайки ин витро процедура. До края на годината, Adella Fertility Clinic ще поддържа и ще се включи в още девет благотворителни дела и акции, тъй като за тях е най-важно, да подаряват живот!

За Adella Clinic:

Adella Clinic е нова, новаторска, частна клиника, ситуирана в новопостроена постройка в кв. „ Изток “ и в нея се правят три строго профилирани действия:

ГИНЕКОЛОГИЯ, АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ И ХИРУРГИЯ;

ОРТОПЕДИЯ И ТРАВМАТОЛОГИЯ;

ПЛАСТИЧНО-ВЪЗСТАНОВИТЕЛНА И ЕСТЕТИЧНА ХИРУРГИЯ;

Създадохме клиниката, водени от концепцията, да предложим на нашите пациенти актуален метод, затворен цикъл, съчетани с най-иновативната инсталация за повишение на качеството на услугите. Нашият екип е формиран от лекари, отдадени напълно на специалността си, които се стремят всеки пациент да получи персонално отношение и самостоятелен метод към неговия случай. Гордеем се с положителните контакти и поддръжката, като консултанти, на водещи международни експерти от разнообразни страни.

Разполагаме с прелестни условия, уютни стаи и дизайн, който изцяло ни разграничава от общоприетата болнична конюнктура.

За нас е значимо всеки пациент да се усеща удобно и несъмнено.

Вярваме, че сме основали клиника от най-високо равнище и ще оправдаем доверието на пациентите!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР