Аделина Радева е предпочела да прекара почивката си без мъжа

...
Аделина Радева е предпочела да прекара почивката си без мъжа
Коментари Харесай

Аделина Радева заряза мъжа си! Замина в Маракеш, където се опитаха да й продадат опиати, а после – да я оберат

Аделина Радева е предпочела да прекара почивката си без мъжа си – режисьора Борис Радев, разбра HotArena.

Ваканцията на журналистката в Мароко, която в действителност стана причина за абсурда с нейния екранен сътрудник Виктор Николаев, който бесня в ефир, че му е писнало да прави работа  за двама, била напълно в женска компания, писа „ Ретро “.

Водещата на „ Здравей, България “ посетила Маракеш със своя дългогодишна другарка. По същото време, до момента в който тя обикаляла най-луксозните марокански хотели, магазини и заведения за хранене, мъжът и детето й останали у нас. Решението й да избяга от фамилните си задължения на майка и брачна половинка внесли прочут ужас в връзките й с режисьора, който бил натоварен от работа и не смогвал да върти и семейството.

Аделина обаче имала потребност да се разведри, тъй като работата в Нова тв се оказала надалеч по-напрегната от предстоящото и нерядко съжалявала до известна степен, че напуснала надалеч по-спокойната атмосфера на Българска национална телевизия, подлъгана от високото възнаграждение.

Почивката й по женски в Маракеш не предходна безоблачно. Там аверките се разхождали по тъмна и тясна улица, където амбулантни търговци се пробвали първо да ги омаят със стоката си, а по-късно и да ги оберат.

Случилото се изкарало акъла на двете дами, които едвам смогнали да се приберат на несъмнено в хотела. Нямало на кого да се оплачат, защото полицията там работила единствено по региони, а мъжете, на които разчитали, били в България. В последна сметка Аделина се прибрала по-скоро натоварена от ваканцията, вместо отпочинала.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР