Аделина Радева е неузнаваема без грим Водещата от телевизията майка бе

...
Аделина Радева е неузнаваема без грим
Водещата от телевизията майка бе
Коментари Харесай

Няма да познаете Аделина Радева без макиаж

Аделина Радева е неузнаваема без грим

Водещата от малкия екран майка бе ловната да обядва в централно столично заведение. Компания й правеше другарка. Аделина бе без грим и напряко неузнаваема, настояват клиенти на заведението.

Хората в близост я разпознали само по характерния тембър на гласа й, който всяка вечер ни залива от дребния екран за вечерните вести.

Очевидно телевизионерката е много уверена в себе си, щом шпори софийските улици без професионални смазки по лицето си. За разлика от свои колежки, които не излизат даже да си хвърлят боклука, без да са обилно гримирани,

Аделина върви по улиците без шапка и тъмни очила, с цел да се крие от любопитните.

И в този момент, в кафенето, тя умерено разправяше лакърдии на приятелката си, като не спираше да пафка цигара от цигара. Единственото, на което строго държи новинарката е фигурата й, която поддържа с диети и тренировки.

Телевизионната звезда нямала и терзание поради мъжа си, с който от много години са дружно и са щастливо женени. Звездата чакала с неспокойствие отпуската си, с цел да отпрашат с половинката си в прилежаща Гърция.

В южната ни съседка Аделина Радева е живяла повече от десетина лета, преди да се върне в родината и да стане една от водещите журналистки в медиите.

Източник: Ретро
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР