Адел спира шоуто в Лас Вегас, за да каже на охраната да остави фен на мира

...
Адел спря шоуто си в събота вечер в Лас Вегас,
Коментари Харесай

Адел спря шоуто си в събота вечер в Лас Вегас, за да се скара на охранител, който „безпокои“ член на публиката.

Според видеозапис на инцидента, разпространен в социалните медии, Адел беше по средата на пеенето на „Water Under the Bridge“ и спря музиката, за да попита какво се случва в публиката с един конкретен посетител на концерта, който беше прав.

„Какво става там с този млад фен, който беше толкова притеснен, откакто се появих, че се изправи? Какво става с него?“ тя попита.

Певицата, която прави шоуто си „Уикенди с Адел“ в Colosseum в Caesars Palace, се обърна специално към един член на публиката, казвайки: „Да, ти, с вдигната ръка, да, ти! Вдигни ръка. Ти, не ти, да, ти с пръчката в ръката. Да, той.

Тогава тя попита охраната: „Какво правиш? Защо всички го безпокоите? Можете ли да го оставите сам, моля?“

След това тя каза на мъжа: „Те няма да те безпокоят повече, скъпи. Наслаждавате се на шоуто. „Оставете го на мира“, каза тя отново на охраната.

Адел разказа на тълпата какво се е случило, като каза: „Съжалявам, момчета. Той беше безпокоен през цялото шоу от охраната и други хора, които седяха зад него. Той е тук, за да се забавлява. Всички вие сте тук, за да се забавлявате.

След това тя започна отново „Вода под моста“.

Адел не е първият изпълнител, който забелязва, че охранител е малко прекалено груб. През май Тейлър Суифт изкрещя на охраната по време на представление, крещейки за фен: „Тя е добре!“ и „Тя не правеше нищо!“

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР