Адел се раздели със съпруга си Саймън Конеки. Новината беше

...
Адел се раздели със съпруга си Саймън Конеки. Новината беше
Коментари Харесай

Адел се раздели със съпруга си Саймън Конеки

Адел се раздели със брачна половинка си Саймън Конеки. Новината беше обявена от представители на английската певица, представени от BBC. В изказване на звездата се показва, че макар раздялата „ двамата ще си поделят грижите за сина им и ще останат любящи родители “. Двамата съпрузи помолиха медиите да зачетат правото им на персонален живот и показаха, че повече няма да разясняват раздялата си обществено.


Адел роди сина си Анджело през 2012 година. 30-годишната певица се омъжи за Саймън Конеки, който се занимава с щедрост, през 2016 година, след траяла пет години връзка.

Родената в Лондон звезда се изкачи до челните места в класациите с албумите си 19, 21 и 25.

Адел и Конеки подписаха брак на загадка гала и за първи път оповестиха брака си обществено по време на церемонията по връчването на премиите „ Грами “ през 2017 година, когато певицата благодари на „ брачна половинка “ си при приемането на грамофончето.

Дебютният албум на Адел, който беше публикуван през 2008 година, се трансформира в шлагер със синглите Chasing Pavements и Hometown Glory, които доближиха върха в английските чартове. След дебюта си тя завоюва голямо самопризнание и награди, а идващият й албум 21 стана номер 1 в класациите на 30 страни – в това число Англия и Съединени американски щати. Третият албум на звездата 25, продаде рекордните 800 000 копия единствено през първата седмица от стартирането си на пазара и стана най-продаваният албум за 2015 година.

През март Адел беше видяна да влиза в звукозаписно студио в Ню Йорк, което провокира спекулации за предстоящ нов албум.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР