Адел призна, че веднъж е изпила четири бутилки вино преди

...
Адел призна, че веднъж е изпила четири бутилки вино преди
Коментари Харесай

Адел с шокиращо признание: Певицата не е изтрезнявала по времето на локдауна

Адел призна, че един път е изпила четири бутилки вино преди обяд по време на локдауна, когато коронавирусът вилнееше по света. 34-годишната певица държеше чаша вино на сцената в Лас Вегас, до момента в който правеше признанието.

Според Daily Star тя сподели на почитателите в събота вечер: " Спомням си, когато пристигнах тук по времето на COVID-19, беше 11 сутринта и несъмнено бях изпила четири бутилки вино. През 2020 година споделих, че желая да издам албума си. Но ние всички бяхме у дома просто пияни “.

Миналата година Адел призна на Опра Уинфри по време на изявление за CBS, че е " спряла да пие “ след гибелта на татко й Марк Евънс, който умря от рак на червата през май 2021 година на 57-годишна възраст. След десетилетие на медийни кавги, обществени изявленията и прояви на страсти, двамата по този начин и не  съумяха да се сдобрят, а английските медии разпространиха тъжната история за връзката им. 

Марк Еванс и Адел не си приказват от 2011 година, когато той си разреши да разяснява неуспехите ѝ в любовта. Другата причина певицата да се откаже от контакта с татко си е, че той изоставя нея и майка ѝ, когато тя е единствено 3-годишна. 

" Излизам с кучетата си, сина си и гаджето си и беседвам с икономката си. В петък и събота в действителност чакам с неспокойствие да дойда в Лас Вегас и имам възприятието, че ще прекарам една приятна вечер и ще се видя с приятелите си. Това ме върна към живота ", добави още певицата на сцената в столицата на хазарта.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР