Адел е в период на тежък развод със съпруга си

...
Адел е в период на тежък развод със съпруга си
Коментари Харесай

Адел, рапърът Skepta и били ли са двойка

Адел е в интервал на тежък бракоразвод със брачна половинка си Саймън Конецки, който ще й коства милиони долари. А на фона на последната информация за делото, пристигна и друга - за тайния мъж на певицата от последните месеци.

Още през есента на предходната година се заприказва, че Адел си е станала рисково близка с рапъра Skepta. Те са имали редица срещи, откакто и двамата са поставили завършек на връзките си почти едновременно. Празнували са и рождения му ден дружно.

Приятелите на певицата доста са се надявали тази случка да проработи, тъй като усещали, че сред тях има " специфична връзка ". Връзка, която е почнала още до момента в който Адел е с Конецки. Но тогава е била просто мощно другарска, включваща най-вече онлайн и телефонна връзка.

За последните месеци по този начин и не получихме публично удостоверение дали певицата и рапърът в действителност имат освен това от другарски взаимоотношения между тях, макар че слуховете настояват тъкмо това, написа The Sun.

А преди дни пристигнаха и съмненията, че даже и двамата да са имали загадка за всички връзка, тя май към този момент е завършила. Причина за догатките стана ария на Skepta " Mic Check " в която той рапира: " Можеш ли да се оправиш със славата? Знаеш, че правиш секс със звезда. А когато правиш секс с мен, пресата написа за теб. "

В парчето рапърът приказва за това, че е схванал какво е да излиза с някой като него, който също е в светлините на прожекторите. Разбира се, не е изключено и тези рими да се отнасят за модела Наоми Кембъл, с който Skepta също имаше къса връзка, а с Адел да са си просто близки другари. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР