Адел е отказала да пее на платинения юбилей за 70-годишнината

...
Адел е отказала да пее на платинения юбилей за 70-годишнината
Коментари Харесай

Адел отказала да пее за платинения юбилей на Елизабет Втора

Адел е отказала да пее на платинения празник за 70-годишнината от ръководството на кралица Елизабет II, разкри Daily Mail. Според изданието суперзвездата, която сега живее главно в Лос Анджелис, е била поканена да вземе присъединяване в грандиозния празничен концерт в Бъкингамския замък на 4 юни, само че нейни представители са дали отговор, че тя няма да може да се включи поради натоварения си график. Това неприятно изненадало уредниците на проявата, още повече че през 2013 година певицата била създадена в джентълмен на ордена на Британската империя и от нея се очаквали малко повече признателност и сърдечност.

„ Тя беше скромна лондончанка, израснала в дребен апартамент над магазин за преоценени мебели, само че в този момент е толкоз велика, че отхвърли кралицата “, саркастично разяснява колумнистът на Daily Mail Ричард Идън. „ В края на краищата, какъв брой шансове ще има тя да се изявява пред Бъкингамския замък за кралицата?! “, риторично пита той.

34-годишната Адел обаче не е единствената английска звезда, пренебрегнала своя монарх. Хари Стайлс също отхвърлил опцията да пее пред многомилионната световна публика на събитието. Източник, непосредствен до 28-годишния член на някогашната момчешка група One Direction, удостоверил пред журналиста Идън, че Стайлс е бил поканен.

За разлика от Адел и Хари Стайлс, техни сътрудници с не по-малка международна популярност – сър Елтън Джон, Род Стюарт, легендите от Queen, Ед Шийрън и мнозина други, одобриха като огромна чест опцията да пеят на юбилейния концерт.

Изданието напомня, че през януари Адел анулира със сълзливо видео в Инстаграм собствен концерт в Лас Вегас с по-малко от 24 часа предупреждение, като се оправда, че шоуто било „ безусловно унищожено “ от Covid, който заразил половината от екипа ѝ. Според информация на портала TMZ обаче сътрудниците на звездата били изцяло здрави и били подготвени да изпълнят уговорката си. Много почитатели тогава бяха гневни на певицата, защото изгубиха стотици лири от самолетни билети и хотелски резервации.

По мотив отхвърли ѝ да взе участие в юбилейния концерт за кралица Елизабет II Адел не е била открита за коментар, до момента в който представител на Хари Стайлс е отказал да разисква тематиката. Според източници, близки до артиста, и в този случай повода била прозаична – неспособност да координира уговорките в графика си. Говорител на Би Би Си – уредници на концерта, също е отказал коментар.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР