Адекватната и сериозна подготовка е изключително важна при всяко начинание,

...
Адекватната и сериозна подготовка е изключително важна при всяко начинание,
Коментари Харесай

Д-р Мария Трифонова: Ключови качества за всеки изследовател са силен дух, целеустременост, себеотдаване на каузата и малко търпение

Адекватната и сериозна подготовка е извънредно значима при всяко начинание, изключително когато става въпрос за нещо ново и друго, счита Д-р Мария Трифонова, шеф на „ Виталити Про “, компанията основател на здравния портал diagnosa.info. „ Мисля, че качествата от основно значение за всеки един откривател са мощен дух, целенасоченост, себеотдаване на идеята и не на последно място – малко самообладание. “ Като доктор и специалист по фармация и опазване на здравето тя има вяра в напредъка на медицината и в нуждата всички дружно да работим за по-пълноценно запазване на здравето и възстановяване на качеството на живот на всеки един човек.

Q&A

„ Няма изследване без действие; няма деяние без изследване “, счита общественият психолог Кърт Левин. Споделяте ли сходна мисъл и каква е персоналната ви философия за духа на откривателството като движеща мощ в живота и работата?
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР