ъдът отложи насроченото за днес дело срещу задържания за убийство

...
ъдът отложи насроченото за днес дело срещу задържания за убийство
Коментари Харесай

Съдът отложи делото срещу убиеца на Андреа от Галиче

ъдът отсрочи плануваното за през днешния ден дело против арестувания за ликвидиране на Андреа от Галиче, оповестява. Причините за решението към момента не са ясни.

Близките на момичето са ядосани. Те се приготвят да излязат през днешния ден на безмълвен митинг пред постройката на съда във Враца.

Зверството бе осъществено на 11 януари от малолетния тогава Аксел Олеков. Посред нощ той се промъкнал в бащината къща на жертвата, пребил я, изнасилил я и я умъртвил, а по-късно си тръгнал с парите, които намерил там.

В момента е обвиняем по 4 текста на Наказателния кодекс.

Според експертизата, макар че е бил малолетен, Аксел е съзнавал действията си и е можел да управлява постъпките си.

Още на разпоредителното съвещание обаче стана ясно, че по текстовете, по които е измамен килърът, може да бъде наказан или на 12 или на 18 години затвор.

Ход на делото беше даден преди килърът на детето ми да навърши пълноправие. Можеше да се изчака, с цел да има правдивост.

"Адвокат Марковски изиска най-тежкото наказване. Казали му, че няма доказателства ", показа бащата на убитата Андреа Асен Симеонов.

Той показа, че няма да издържи да се срещне очи в очи с индивида, умъртвил детето му.

"Всичко ми припомня за детето, не мога да пребивавам в тази къща. В момента пребивавам при сестра ми. Живота на приятеля на Андреа също е унищожен. Той ми показа, че мечтае да почине, с цел да отиде при Анди. Брат й още пие хапчета, с цел да се съвземе ", сподели още бащата на убитото момиче.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР