адър: Диема СпортЦунами и Краев са здрави и са в

...
адър: Диема СпортЦунами и Краев са здрави и са в
Коментари Харесай

Станимир Стоилов:Ще бъде чудо, ако елиминираме ПАОК

адър: Диема Спорт

" Цунами и Краев са здрави и са в групата за мача. Те са алтернатива, която можем да използваме. Все още имаме време, в което да решим дали ще вършим промени, или не ", съобщи Стоилов.

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов остава на мнението, че ПАОК е любимец и ще бъде футболно знамение, в случай че " сините " съумеят да отстраняват гръцкия противник във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите, макар задатъка от 2:0 от първата среща.

Софиянци гостуват на следващия ден от 20:30 часа в Солун за реванша.

" Ясно за нас е, че ПАОК е любимец в едно такова противоборство. Ясно е, че направихме добър първи мач в София. Показахме нужните качества като футбол и като игра. Мисля, че справедливо спечелихме. Имаме задатък от 2:0, само че знаем какво ни следва. Видяхме още в първия мач качествата, силата на футболистите на ПАОК. С отличен треньор. Отбор, който ми направи чудесно усещане ", съобщи Стоилов, предава Българска телеграфна агенция. 

" Продължавам да заставам зад думите си (че ще бъде футболно знамение, в случай че Левски в профил ПАОК). Важно е да издържим физически и душевен. Важно е да играем добър футбол - подобен, какъвто нашите почитатели заслужават. И в случай че заслужаваме, да продължим напред. Мачът ще бъде игра на неточност. Надявам се ние да не вършим самостоятелни неточности, които да дадат благоприятни условия на противника, а в случай че съперникът ги прави, ние да се възползваме, както беше в първия мач ".

" Не знам до каква степен сме впечатлили ПАОК. Направихме добър мач в София, зарадвахме почитателите. ПАОК е отличен тим, който играе добър футбол. Ние би трябвало да отговорим на това равнище, в случай че желаеме да продължим. Всяка победа, която натрупа този нов тим на Левски, ще го калява и ще му дава самочувствие да върви напред. Трудните изпити, когато ги вземеш, те вършат по-добър. Така че, в случай че се оправим с това нещо, може да го окачествим като футболно знамение в този миг за нас ", сподели още той.

Стоилов няма да може да употребява опитния Ивелин Попов и национала Илиян Стефанов, които отпаднаха от срещата поради контузии, само че положителната вест е обвързвана със завръщането след контузии на крайния бранителя Цунами и на халфа Андриан Краев.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР