Адама Траоре се завърна в Уулвърхамптън, след като Барселона, където

...
Адама Траоре се завърна в Уулвърхамптън, след като Барселона, където
Коментари Харесай

Окончателно: Барселона се отказа от крило

Адама Траоре се завърна в Уулвърхамптън, откакто Барселона, където испанецът игра чартърен във втората половина от предишния сезон, се отхвърли от опцията да закупи правата му. Мощното крило се завърна в родния си клуб през януари и впечатли в първите си мачове под управлението на Шави Ернандес.

Ентусиазмът бързо обаче спадна, а и треньорът към този момент имаше и по-добри варианти, тъй че след февруари до края на сезона приносът на Адама не бе изключително важен. Той въпреки всичко записа прилична статистика, откакто изигра общо 20 мача за каталунците, в които направи четири асистенции и означи един гол.

При представянето на Траоре през януари президентът Жоан Лапорта съобщи, че проектът е Барса да закупи играча през лятото, само че очевидно обстановката се промени.

Вчера от Уулвърхамптън разгласиха клип, показващ по какъв начин Траоре се завръща въз основата на " вълците ".

Барселона пък сигурно ще търси флангови футболисти, откакто Адама си потегли, а бъдещето на Усман Дембеле към момента не е ясно. Каталунците вършат всичко допустимо да привлекат крилото на Лийдс Рафиня, макар че клубът му към този момент се контракти с Челси. В Англия пък неотдавна се появиха спекулации, че точно Траоре може да замести Рафиня на " Елънд Роуд ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР