Acronis, световен лидер в областта на киберсигурността и защитата на

...
Acronis, световен лидер в областта на киберсигурността и защитата на
Коментари Харесай

Мениджър от Microsoft и VMware застава начело на борда на директорите на една от най-големите IT компании у нас

Acronis, международен водач в региона на киберсигурността и отбраната на данните, разгласи назначението на Пол Мориц за ръководител на борда на шефовете. Той ще дава отговор за ръководството на Acronis, укрепвайки позициите на компанията на пазара на снабдители на услуги, както и подготовката за забележителен напредък.

Предизвикателството да се дават на доставчиците на ръководени услуги ефикасни принадлежности за ръководство на средата на техните клиенти става все по-сложно, изключително в свят, където сигурността се трансформира в забележителен проблем. Съвременните закани разкриха нуждата от интегриран метод и автоматизирана киберзащита, която взема решение от провокации, свързани с сигурността, достъпността, поверителността, достоверността и сигурността (SAPAS) на актуалния дигитален свят.

Acronis Cyber Protect дава всички принадлежности за ръководство, посредством които доставчиците на услуги би трябвало да свършат дейно работата за своите клиенти, с цел да им оказват помощ да развият бизнеса си. Освен създаването на лична технология, Acronis ще продължи да прави придобивания, с цел да се трансформира в един от главните играчи в света за даване на най-иновативните принадлежности за бекъп и сигурност. Повече от 12 000 снабдители на услуги в целия свят се доверяват на Acronis Cyber Protect.

" Пол Морицноси богат опит в създаването на артикули, с цел да отговори на условията на пазара и да изведе фирмите на идващото равнище. Назначаването му за ръководител на борда е още една стъпка напред за Acronis в затвърждаването на позицията на международен водач в киберзащитата. Опитът на Пол с огромни нововъведения ще ни помогне да продължим да предоставяме лесна, ефикасна и сигурна киберзащита на доставчиците на услуги и техните клиенти от всевъзможен размер, " сподели.

" Със своите пълномощия в областта на бекъпа и сигурността, Acronis е в добра позиция да построи платформа с обстоен лист от принадлежности за ръководство, помагайки на доставчиците на услуги да дават модерна киберзащита на своите клиенти през днешния ден и в бъдеще. Acronis Cyber Protect е превъзходен образец за това какво може да бъде направено. Acronis ще продължи да прави обширни проучвания и разработки в тази посока, като оказва помощ на сътрудниците да усъвършенстват своите интервенции и да застанат една стъпка пред съперниците си, " сподели Пол Мориц, ръководител на борда на Acronis.

В предходните си функции Мориц е бил част от управническия екип на Microsoft, основен изпълнителен шеф на VMware и основен изпълнителен шеф и създател на Pivotal Software. Понастоящем Paul е деен вложител и част от бордовете на няколко софтуерни стартъпа. Той приключва математика и компютърни науки в университетите в Натал и Кейптаун.

Основана в Сингапур през 2003 година и учредена в Швейцария през 2008 година, в този момент Acronis има повече от 1700 чиновници на 34 местоположения в 19 страни. На решенията на Acronis се доверяват повече от 5,5 милиона домашни консуматори и 500 000 компании, в това число 100% от Fortune 1000 и професионалните спортни екипи от най-високо равнище. Продуктите на Acronis се оферират посредством 50 000 сътрудници и снабдители на услуги в над 150 страни на повече от 40 езика.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР