Acronis обяви усъвършенстването на своите системи за киберпревенция срещу безфайлови

...
Acronis обяви усъвършенстването на своите системи за киберпревенция срещу безфайлови
Коментари Харесай

Acronis подобрява своите предложения за сигурност с технологията Intel TDT

Acronis разгласи усъвършенстването на своите системи за киберпревенция против безфайлови офанзиви посредством потреблението на технологията Intel Threat Detection Technology (Intel TDT). Това ускорява ролята на интегрираните графични процесори (GPU) на Intel за освобождение на централните процесори (CPU) от дейностите по сканиране на паметта.

Изследователите на Acronis станаха очевидци на нови видове злотворен код и нови вектори на офанзива към предприятията като полиморфни зловредни системи и безфайлови офанзиви. Много от заканите употребяват метода „ само-в-паметта ", който може да е доста сложен за засичане. Технологията Intel TDT разрешава на решенията за киберсигурност на Acronis да освободят изчислителни запаси при сканиране на твърдите дискове и паметта, което води до усъвършенствана продуктивност на системата. Изследователите на Acronis откриха, че като сканира всички процеси в систематичната памет на поддържаните CPU, технологията Intel TDT понижава натоварването на процесорите 2,4 пъти, като ги освобождава от тази работа и я пренасочва към интегрираните GPU. Решението на Acronis комбинира цялостна киберзащита на база обединен сътрудник с Intel TDT.

Това усъвършенстване води до по-ниско натоварване на процесорите, което разрешава по-голям изчислителен потенциал да бъде разполагаем за продуктивна работа и за офис-софтуер, употребен от крайните консуматори, като в това време интервенциите по сигурност, изискващи огромен изчислителен запас, се извършват в интегрираните Intel GPU. Иновацията на Intel TDT ще бъде налична посредством решенията Acronis Cyber Protect Cloud, Acronis Cyber Protect, както и Acronis Cyber Protect Home Office.

Внедрявайки интегрирано решение като Acronis Cyber Protect Cloud, организациите могат да понижат времето, което екипите по сигурността прекарват в разнообразни оперативни действия, да намалят разноските за тренинг и да редуцират сложността в своите ИТ платформи, като понижат броя на инструментите, които ръководят, и в последна сметка насърчат бизнес-растежа.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР