Access Finance, част от Management Financial Group, предлага на своите

...
Коментари Харесай

Access Finance предоставя Apple Pay на своите клиенти

Access Finance, част от Management Financial Group, предлага на своите клиенти опцията да употребяват услугата Apple Pay. Благодарение на нея всеки клиент на Бяла Карта и AXI Card в България и Испания, притежаващ кредитна карта Mastercard, може да прави бързи, комфортни и сигурни мобилни заплащания, които отстраняват потребността от подаването на картата на някой различен, физически контакт с бутони и използването на пари в брой, като употребява опциите на iPhone да пази всяка трансакция.

За да извършат безконтактно заплащане, клиентите е нужно просто да приближат своя iPhone или Apple Watch до платежния терминал. Всяка трансакция с Apple Pay е безвредна, тъй като се удостоверява с Face ID, Touch ID или паролата за тяхното устройство, както и с еднократен неповторим динамичен код за отбрана. Плащане с Apple Pay се приема в хранителни магазини, аптеки, таксита, заведения за хранене, заведения и търговски обекти и на доста други места. Може да се употребява и на безконтактни банкомати. Клиентите също по този начин имат опция да употребяват Apple Pay на iPhone, iPad и Mac, с цел да вършат по-бързи и комфортни покупки в приложения или в мрежата в Safari, без да е належащо да основават нов профил или неведнъж да вкарват своите данни за приемане или фактура. Освен останалите преимущества Apple Pay улеснява заплащането на доставки на храни и хранителни артикули, онлайн извършването на покупки, превоза и паркирането. Apple Pay може да се употребява и за реализиране на разплащания в приложения на Apple Watch.

В основата на Apple Pay са сигурността и поверителността. Когато клиентите употребяват кредитна или дебитна карта с Apple Pay, действителните номера на техните банкови карти не се съхраняват в паметта на устройството, нито на сървърите на Apple. Вместо това се генерира неповторим номер на акаунта на устройството, който се криптира за по-голяма сигурност и се съхранява в предопределения за безвредно предпазване на информацията за заплащане типов индустриално сертифициран чип на устройството Secure Element.

Apple Pay се настройва извънредно елементарно. Просто отворете приложението One Wallet на своя iPhone, докоснете + и следвайте стъпките, с цел да добавите своите Бяла Карта или AXI Card кредитни карти. След като добавите карта към iPhone, Apple Watch, iPad и Mac, може неотложно да започнете да употребявате Apple Pay на същото устройство. Всички награди и бонуси, както и преимуществата, които Бяла карта и AXI Card оферират, ще продължат да са дейни.

За повече информация за Apple Pay посетете

За повече информация за Бяла Карта посетете

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР