АБВ внесе над 3000 подписа за регистрация в ЦИК за

...
АБВ внесе над 3000 подписа за регистрация в ЦИК за
Коментари Харесай

АБВ подаде документи за участие в изборите

АБВ внесе над 3000 подписа за регистрация в ЦИК за присъединяване в идните на 4 април парламентарни избори. При внасянето на документите присъстваше и доцент Атанас Мангъров, който ще е лидер на листа на партията.

" Едно от нещата, които ме докара тук е, че съм извънредно несъгласен с тях и смятам, че това държание е пагубно за страната и нанася всевъзможни стопански, политически, душевен и всевъзможни други контузии ", сподели той.

Мангъров сподели, че е имал оферти и от други партии, само че не сподели кои. Според него в АБВ има доста необикновен метод. " Във всички други политически сили отпред стои вожда и след него вървят всички останали. Тук не е по този начин. Аз съм с тази партия, тъй като имаме едни и същи визии по най-важния проблем, който ни касае всички и това е за отношението към тази Covid-пандемия ", сподели още доцент Мангъров.

Самият Петков още веднъж акцентира, че няма да бъде лидер на листа на личната си партия. Мотивира решението си с това, че " хората желаят радикална смяна ".

" Смисълът на една политическа партия не е да осъществя своя ръководител, а да даде на хората чувство за честност и успокоение ", сподели той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР