АБВ са притеснени от жизнената среда в София, както и

...
АБВ са притеснени от жизнената среда в София, както и
Коментари Харесай

АБВ срещу велоалеите и небостъргачите в София

АБВ са обезпокоени от виталната среда в София , както и от сигурността, културата и спорта.

Във всяка област столичните азбукари имали хрумвания, както обяви  Емил Кало , ръководител на АБВ София , на брифинг в централата на партията. Клишето, наречено медии, е окупирано от две партии, както се изрази той. Окупацията била от ГЕРБ и Българска социалистическа партия.

Емил Кало акцентира, че и други партии се грижели за столицата с изключение на тези две.  София нци се нервират от плана с велоалеите, според оценката на Кало. Той пита дали внезапното увеличение на велоалеите е повлияло на закупуването на колела. Част от алеите станали пешеходни алеи. Освен това велоалеите нараснали тапите в София.

Пламена Пламенова, ръководител на младежката конструкция на АБВ в София , акцентира, че би трябвало да се резервира културно-историческото ни завещание. Разрушават се здания през уикенда, когато институциите не работят, обезпокоена е тя. Трябва да се подхващат ограничения, с цел да се запазят тези здания, безапелационна е Пламенова, съгласно която от ден на ден хора желаят да живеят, където има памет. Трябва да развиваме културния туризъм, православния туризъм, само че и СПА туризма.

Затова и младата азбукарка предлага насърчаване на минералните извори в София и се желае възобновяване на баните на територията на Столична община.

Васил Георгиев, заместник-председател на градската организация на АБВ , също е неудовлетворен от  " небивалиците в София "  - като градежа на небостъргачи. Изчезването на паветата, на зелените площи, трафика също са тематики, които смущават АБВ. От партията са обезпокоени и за спорта на столичани. И читалищата в София западали. Те са изгубили функционалността си на културни средища. Азбукарите ще търсят излаз от затъването в нищетата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР