АБВ Поща, платформа на Нетинфо, бе отличена със златен медал

...
АБВ Поща, платформа на Нетинфо, бе отличена със златен медал
Коментари Харесай

АБВ Поща с престижно отличие за качествено съдържание

АБВ Поща, платформа на Нетинфо, бе отличена със златен орден за качествено наличие QUality meDAL Bulgaria MILLENNIALS 2018/2019. Резултатите са от без значение пазарно изследване, извършено през юни 2018 година от швейцарската организация ICERTIAS (International Certification Association GmbH) посредством онлайн гласоподаване измежду 1200 участници на възраст от 18 до 37 година, така наречен милениали. В рамките на проучването интервюираната демографска група е показала АБВ Поща като уебсайтът с българско наличие, който предлага на потребителите първокласно качество.

“Наградата QUDAL е следващото значимо самопризнание за Нетинфо. Фактът, че интервюираните консуматори са отличили АБВ Поща с орден за първокласно качество е не по-малко скъп за нас от доверието, което 2,5 милиона консуматори ни гласоподават с тяхната персонална и професионална връзка “, разяснява маркетинг мениджърът на Нетинфо Станислав Пенович.

Медалите на QUDAL се присъждат въз основата на без значение пазарно изследване. Въпросите, заложени на интервюираните, са дефинирани с отворен край. Така потребителите могат свободно и съгласно техните персонални усещания да посочат коя компания/продукт съгласно тях е знак на най-високо качество в съответната категория.

С над 2,5 милиона консуматори, към този момент 19 години АБВ Поща извършва задачата да свързва хората по целия свят. Възможностите на платформата са съобразени с последните трендове в потребителските привички и желания, а мобилното приложение обезпечава достъп на всички места през целия ден.

Още информация за АБВ Поща може да откриете в блога на услугата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР